Pakket og klar – eller noget i den stil

De sidste par uger har – for mig – stået på benhårdt arbejde, i en kamp for at lære så meget som muligt om mit nye job og for at få lavet så mange sløjfer som muligt på mit gamle job, inden vi tager afsted. Ved siden af det, har der været 1000ting at holde styr på ifbm flytningen. Og så har jeg haft den mest fantastiske social-kalender efter arbejdstid – og hvor har det været skønt!  Pro-tip: hvis du synes, du ser for lidt til venner og familie, så sig at du flytter til udlandet – så har folk tid 🙂

Men nu er vi ved at være fremme ved afgangsdagen og det lader til at det hele falder på plads – og nu glæder jeg mig, også til måske at kunne skrue lidt ned for tempoet…

  I dag har de pakket lejligheden sammen og vi er tjekket ind på hotel. Det fyldte alligevel ikke meget i en container – og hold op hvor kan fire mand hurtigt få pakket sådan en lejlighed ned. 

Men jeg kommer nu til at savne den skønne udsigt i vores fantastiske lejlighed 

Bilen er iøvrigt også blevet solgt – og afhentes fredag :-).

Så jeg tror vi er klar – eller som man nu bliver det. Nu skal jeg have fødderne op. I morgen venter næstsidste dag på kontoret i Billund og et visit hos far Buch.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *