Varm Velkomst

2015-11-04 10.51.53

Vi er landet og blevet taget godt imod af vores fine midlertidige bolig (hvor indretningen er faldet ud af 90’erne). Peg, som står for de midlertidige boliger som firmaet stiller til rådighed, havde været så venlig både at fylde lidt i køleskabet og sætte en flaske vin og to glas frem til os.

I garagen stod et absolut passende køretøj og ventede – hvis du spørger mig den rette størrelse  :

2015-11-04 10.52.11

Vi kan bo her og låne bilen de næste to måneder – så det er en rigtig fin base indtil videre.

Vejret viser sig også fra den bedste vinkel. Vi har haft op til en 18 grader og en spadseretur uden overtøj er ikke noget problem.

2015-11-04 13.57.05

Desværre havde jeg igår mere travlt med at kigge på egern i træerne end hvor jeg satte fødderne, så jeg snublede i et hul i græsset og sidder nu med en forstuvet ankel og kan kigge ud på solskinnet istedet for. Svært at tro, at ‘Winter is coming’ – som jeg har hørt flere gange sagt i alvor denne uge, end jeg havde troet muligt. 😉

3 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *