Winter is coming

Selvom termometeret ikke helt er med på det, så påstår de lokale at vinteren er lige om hjørnet. (De sidste dage har der været omkring 20 grader og høj sol)

Og fortællingerne om vinteren er mange. Der er den om for 4 år siden da vinteren kom til halloween og ungerne ikke kom ud i kostumerne, fordi der var snestorm. Den vinter var de fleste i staten uden strøm i 10 dage.

Der er også fortællinger om, at når staten erklæres lukket, så samles folk på skoler og andre stenbygninger, hvis man er uden strøm hjemme. På kontoret bliver jeg opfordret til at checke mail inden jeg kører hjemmefra i snevejr, for ‘campus’ lukkes i hårdt vejr – hvilket jo er fint, så jeg ikke behøver vove mig afsted.

Vinterens fortællinger betyder, at man her altid lige har et kold-krigs lager af mad, brænde til pejsen, ekstra olie til fyret og en ekstra gasdunk til grillen stående om vinteren. Jeg frygter min indre prepper kommer til at få gyldne dage her – og er allerede nu ved at overveje hvordan vi får installeret en generator, hvis der skulle være strømafbrydelse når sneen kommer.

Det bliver en oplevelse med en rigtig vinter på den her måde, hvis det virkelig er sådan. Folk fortæller dog også, at det er smukt, fordi det oftest er klart vejr og solskin, selvom der er sne og koldt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *