A Dane in Suffield

Så har vi pludselig været i USA i halvanden måned!

Det har helt ærligt været lidt en blandet oplevelse.

image

Cons
Offline USA: Der er virkelig meget tickertape og papir i tre eksemplarer der skal fragtes rundt til diverse instanser på en ekstremt offline måde. Som dansker begynder det at gå op for mig, at vi ikke burde brokke os så meget. Digitaliseringen er milevidt foran i Danmark, på alle mulige områder.

No sidewalks USA: Det er ikke helt forkert når amerikanerne joker med at de tager bilen ned til brevkassen. Alting heromkring er gearet til at alle har to-tre biler i indkørslen, og det er f.eks. umuligt at gå hen til nærmeste mall (3-4 km. væk), bl.a. fordi der ikke er fortove og lyskryds. Og fordi folk ikke har øje for små squishy fodgængere mellem deres store biler. Danskeren uden kørekort bruger en del kroner på Uber 🙂

Pros
Menneskerne. De er super flinke her. Hjælpsomme og tålmodige med danskerne der ikke forstår hvordan man skriver checks, bruger drive-in banking, siger goddag, giver drikkepenge etc.

Thanksgiving på Foxwoods Casino. Mand, det var sjovt. Lige dele turkey med det hele og gambling/margueritas. Og mega-bingo, outlet shopping, Titanic-spillemaskiner, ludomaner på handi-scooter, supersized fastfood og julejingles i elevatoren. Der følte vi os ret meget i USA 🙂

Fremtiden. Jeg glæder mig til vi er flyttet i nyt hus i West Hartford, tæt på restauranter og en café latté man kan cykle hen til. Og til at få et kørekort, så jeg kan komme rundt. Og til opleve det her skøre land!

Julen bliver noget med en tur til New York eller Boston, begge steder jeg glæder mig til som.. well, som en voksen mand til juleaften.

Og så er der Niagara Falls, Vermont skiing, Maine seafood, hiking i Canada, fodboldkampe i Boston eller Baltimore, og det er bare i nærområdet!

Up and away 🙂

(Og så glæder jeg mig til øl på C4 igen – snart!)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *