Glædelig jul, New York! 

Efter en juleaften med Disneys juleshow, overspiseri i langtidsbrasseret gris, udpakning af fine gaver og andet juleri – har vi været på juletur til New York.
img_2099

Byen, der aldrig sover, ligger kun små tre timer med toget fra ’stedet som altid sover’ og det har været skønt med et skud rigtig storby!

Vi havde hotel midt på Manhattan – i gåafstand til det meste og midt mellem alle de andre turister.

img_2124
På en lang weekend har vi fået en del med:

Times Square : Mere blændende og blinkende end jeg havde forventet. Stopfuld af mennesker med selfiesticks og Folk i kostumer, så du kan få dit billede med Elmo eller Darth Vader.

Central Park: Overraskende stor og idyllisk. Fuld af gale hunde i snor, håndtamme egern og rundtossede heste, der trækker vognfulde af turister rundt på samme strækning.

Naturhistorisk Museum (American Museum of Natural History): Udstoppede dyr på displays med malet baggrund – whats not to love! Skal tilbage og se dinosaurerne.


Broadway: Musicals skal bare ses live! Med tv-kendisser på scenen, live orkester og balletbørn.

Rockefeller Plaza: Byens største juletræ er ret overvældende, som det troner over skøjtebanen, der er placeret under gadehøjde. (De er skøre de amerikanere 😉 )


Houdini Museum : Svær at finde vej til – som at gætte en tryllekunst. Men al det magiske trylleri og stemningen var besværet værd!

Og ikke at forglemme St. Patricks Cathedral, cocktails på russisk mafia bar, middag i kælderrestaurant, gåtur i regntomme gader, fortorvsmiddag i december, julestemning hos Saks på 5. Avenue, Grand Central Station, hotdogs på amerikansk og meget, meget mere!

Vi kommer igen – snart!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *